Djurrättsaktivister och julros som blommar

 

Oxveckorna går vidare, men det vågar man väl inte säga av rädsla för djurrättsaktivister som nu är det nya hotet mot landsbygden. Göteborgs Posten skriver om en djurrättsaktivist som skändat gravar, hotat familjer med yxor och dömts till fängelse för grova brott mot lantbrukare. Nu organiserar han på nytt djurrättsaktivister i Djurfront som sprider dödshot, brottsmanualer och uppmanar till våld.

Djurrättsaktivisterna vill att djur skall vara fria och släpper ut våra husdjur så att de svälter, fryser och stressas ihjäl. Kaniner och minkar dör av stress och vad tror ni händer med en mjölkko som inte får mat och blir mjölkad?  Men djurrättsaktivisterna är mäktiga, och ytterligare en anledning till att lantbrukare får sluta med sin verksamhet.

Oväntat att veganterroristen R. K. är tidigare politiker för Miljöpartiet och ombudsman för Grön ungdom, skriver Hanif Bali. Jo, politiker hör man ett och annat om. Nu finns det ju fler än 36 800 förtroendevalda i våra kommuner, en del gör opassande inlägg på Facebook och får lämna det politiska men regeringens ministrar har minsann heller inte rent mjöl i påsen. Några är t. o. m dömda, men då kan det ju tyckas att de fått sitt straff. Jag är delvis av en annan åsikt, har man lärt sig av sin mamma att göra rätt för sig och skilja på mitt och ditt sitter det i hela livet. Har man inte lärt sig detta sitter det också i hela livet även om man hamnar i regeringen och skall vara en förebild för andra. Vilka av våra statsråd är egentligen goda förebilder?


Ulric Jansson, Ulf Adelsohn, Carina Sloberg och Kalle Strokirk på bokmässa

Ulf Adelsohn: Sd delar i stort Alliansens politiska uppfattning i andra frågor än invandrarfrågor. V däremot är negativa till det mesta i S, L och C uppgörelsen. Det är skillnaden. Det är en viktig punkt Ulf Adelsohn pekar på.

Det var just ökad invandring som var viktigast för Annie Lööf. I förhoppning om att tillsammans med Mp riva upp S nu mer restriktiva hållning gick hon till vänsterblocket i sällskap med Jan Björklund. För en muslimsk man kan det nu komma fler fruar och barn, över 20 stycken trodde min bror. Utan att ha betalat en krona i skatt får de bostad och högre standard än våra fattigpensionärer. När vårt land tidigare tagit emot flyktingar har det varit kvinnor och barn, nu är det män, papperslösa och utan asylskäl. Nu är jag inte emot att ta emot flyktingar, men då skall det vara sådana som verkligen behöver det, och det är det i huvudsak inte i dagsläget, utan tyvärr också rena terrorister och återvändande IS-krigare.

Vi närmar oss fort 11 miljoner invånare. Mord och skjutningar ökar, BB-avdelningar är överbelagda, vårdköerna ökar, uteliggarna ökar, många fattigpensionärer har inte råd med bostad, terror hotar, kvinnor är rädda för att gå ut, unga flickor tar sina liv efter att ha blivit gruppvåldtagna, vi har fått internationella stöldligor som försvinner ut ur Sverige med nya John Deere traktorer och tullen får bara stå och se på.

Invandringen (av muslimer) med annorlunda kultur, religion och kvinnosyn, behöver hejdas tills ordningen återställts, inte ökas, som är ett krav för den nya regeringen.

 

TV-stationer i San Diego, Beverly Hills, New York och Karlstad

 
 

“Your press release has already been sent to newspapers, radio stations, magazines and television stations, which are listed on the attached pages”.  Och sedan var det sida med sida från TV-stationer i Beverly Hills, Los Angels, San Francisco till SVT, Aftonbladet och NWT. Detta kom från förläggaren till en av mina tre nya böcker.

Det är minsann inte varje dag man får sådana email som den värsta popidol. Men det sorteras väl till kulturredaktionerna och jag kommer ihåg kulturredaktören på bokmässan, som gick efter ett par slides, eller bilder på overheaden, om man så vill…

Men litet roligt är det allt när något man gjort uppmärksammas. Som i Italien, där det redan skrivits om Olle Johanssons kapitel i min bok ”Essays on Consciosness: Towards a New Paradigm”. Olle Johansson varnar ju för hälsoeffekter av trådlös teknik som wifi och 5G, något som det skrivits mycket om i dagarna. Kapitlet i boken ser han som sitt testamente till mänskligheten och i så fall ser jag det som fullt jämförbart med Alfred Nobels testamente. Även om det inte delas ut några pengar så delas det ut möjligheter till hälsa, något som inte kan köpas för pengar.

Ny dag och ny tid

 

En ny dag kommer och nu går vi mot ljusare tider. Nja, men inte med ekonomin, vår frihet och trygghet eller politiken. I går kväll fick jag veta att en av min barndoms idoler gått bort. Hon spelade drottning i en skolpjäs och jag beundrade henne som bara ett barn kan göra. För mig blev hon alltid drottning.

För 19 år sedan ersattes Svenska kyrkan av trossamfundet med samma namn. Vår 1000-åriga historia av kristendom håller på att fasas ut. Islam väntas ta över som världens största religion. De får ju många fler barn än vi. I islam är inte kvinnorna lika mycket värda, de sorterar under männen. Islamister finns innästlade i (nästan) alla politiska partier som nu inte kommer överens om en regering efter snart fyra månader. Hur naiva kan svenskarna bli? Rödstrumpor och andra som i hundratals år kämpat för allas lika värde, gäller inte detta längre? Skall vi få sharialagar och hedersförtryck här också? Ja, säger imamerna i våra moskéer.

Det är väl sex år sedan nu jag hörde min medförfattare från Sudan säga att ”halva Europa är islamiskt, det skall bli hela”.  Den gången blev jag inte ens rädd, men nu är jag inte lika trygg längre.


RSS 2.0