Edgar Mitchell mailade och frågade...

Ett stort lugn spred sig i kroppen sedan jag skickat iväg min "proposal" till"Publishern" i USA. Nu får vi se hur han behandlar detta, men det kan inte jag göra någonting åt.

Det är förstås mycket jag kunde göra med biografier och foton. Jag får försöka ordna det så det blir någorlunda lika för de olika författarna. Professorn från Australien hade ju stavat Fredriksson som Frederikson och sen kom biografi och foto i litet fel ordning. Men nu är det inte så lätt att rätta i en pdf-fil. Adobe Reader har jag, men här behövs tydligen Adobe Writer. Jag får nog inhandla ett sådant program.

Men inte idag... I dag vill jag inte göra någonting mera. Momsredovisningarna är det några dagar kvar på, så även bokföringen får vila. Men nu har de vaknat i USA, de är cirka sex timmar efter oss, så jag brukar räkna med att de börjar kl tre ungefär.

Nu har alltså "Publishern" kommit till kontoret och förhoppningsvis sett mailet från den tokiga lilla svenskan som är "editor" åt bl a Edgar Mitchell som vandrade på månen och Russel Targ som jobbat med Remote Viewing åt CIA.

Edgar Mitchell mailade och frågade om boken och väntar liksom många andra på att den skall komma ut. Ja, hur skall det gå?


RSS 2.0