Ulric Jansson, Ulf Adelsohn, Carina Sloberg och Kalle Strokirk på bokmässa

Ulf Adelsohn: Sd delar i stort Alliansens politiska uppfattning i andra frågor än invandrarfrågor. V däremot är negativa till det mesta i S, L och C uppgörelsen. Det är skillnaden. Det är en viktig punkt Ulf Adelsohn pekar på.

Det var just ökad invandring som var viktigast för Annie Lööf. I förhoppning om att tillsammans med Mp riva upp S nu mer restriktiva hållning gick hon till vänsterblocket i sällskap med Jan Björklund. För en muslimsk man kan det nu komma fler fruar och barn, över 20 stycken trodde min bror. Utan att ha betalat en krona i skatt får de bostad och högre standard än våra fattigpensionärer. När vårt land tidigare tagit emot flyktingar har det varit kvinnor och barn, nu är det män, papperslösa och utan asylskäl. Nu är jag inte emot att ta emot flyktingar, men då skall det vara sådana som verkligen behöver det, och det är det i huvudsak inte i dagsläget, utan tyvärr också rena terrorister och återvändande IS-krigare.

Vi närmar oss fort 11 miljoner invånare. Mord och skjutningar ökar, BB-avdelningar är överbelagda, vårdköerna ökar, uteliggarna ökar, många fattigpensionärer har inte råd med bostad, terror hotar, kvinnor är rädda för att gå ut, unga flickor tar sina liv efter att ha blivit gruppvåldtagna, vi har fått internationella stöldligor som försvinner ut ur Sverige med nya John Deere traktorer och tullen får bara stå och se på.

Invandringen (av muslimer) med annorlunda kultur, religion och kvinnosyn, behöver hejdas tills ordningen återställts, inte ökas, som är ett krav för den nya regeringen.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0