Vasalopp och välgörenhet

I dag har det varit vackert väder. Solen värmer även om det är minusgrader i skuggan. Men solens värmande strålar tyder på att det skall komma en vår, en vår när all snö skall tina bort. Jag och Tigra (lillkatten) satt på trappan och solade oss i dag efter vasaloppet.  Ja vi hade ju bara sett på TV. Tänk, jag kände faktiskt på mig att Jörgen Brink skulle vinna.

 

Jag får mer och mer papper på skrivbordet. Och Röda Korsets medlemsavgift som bara inte blir betald.  Det tar liksom emot. Jag vet ju att Röda Korsets insamlingar sker helt ideellt av många, många hedervärda människor. Sedan fördelas biståndet till Röda Korset eller Röda Halvmånen på orten. Det kommer alltså de behövande till del. En jättefin ide´ med duktiga medarbetare. Men alla omfattas tyvärr  inte av detta hedervärda tänkande.

 

 En tjänsteman roffade åt sig av Röda Korsets pengar genom att skriva falska fakturor och ordföranden tycks inte ha allt för mycket ideellt tänkande. Hur kan man annars i en ideell organisation ta ut en sådan lön för ett deltidsarbete?

 

Ja, det är ju inte han själv som har beslutat om detta, utan folket runt omkring. Jag är glad att jag inte sitter i den församlingen för då skulle jag nog må illa eller bli mer obekväm än jag någonsin varit.

Men nu är det ju medlemsavgifterna som går till kostnader som löner och sådant. De insamlade medlen går som sagt oavkortat till vad de skall. Lägg gärna en rejäl slant- en som inte skramlar i bössan , det tänker jag göra. Men medlemsavin ligger kvar på skrivbordet – obetalad.


Avslöjande vårsol

Vårsolen avslöjar varenda skrynkla man har i skinnet. Nu är ju hud- och hårvård inte bara för kvinnor, om någon trodde det.

När jag var i Stockholm träffade jag en kille som tidigare haft en helt kal hjässa men nu började håret växa ut. Detta efter behandling med NuSkins Galvanic Spa. Han hade fått tillbaka känseln där han tidigare inte haft något hår utan stött i huvudet. Tänk att vi har känsel i håret!

Det var cancerläkarna Morré som kom underfund med orsaken till åldrande, i varje cell bildas det fria radikaler som bryter ned och på så sätt bidrar till att cellen åldras. Genom att förhindra detta kan man hindra åldrandet , åtminstone i huden och huden är ju vårt största organ.

NuSkin är ett börsnoterat nätverksföretag, som har 200 egna forskare – de bästa i världen. Vanliga hudvårdspreparat innehåller mineraloljor och slakteriavfall. Det är i regel bara 10 procent  aktivt ämne, resten är "fillers" i hur dyra preparaten än är. NuSkin har inga "fillers".

Företaget har mycket hög likviditet- en aktie som gick upp 200 procent under nedgångsåret 2009  och NuSkin ger matpaket till svältande barn. De ställer upp när det händer naturkatastrofer – som tsunamin, där var de den tredje största givaren efter USA och Sverige. Nu är det hjälp till Haiti och Chile som gäller.

Nu Skin har också näringspreparat som kroppen verkligen tar upp och nu forskar man på att förhindra åldrandet i kroppens alla celler. Jag måste säja att allt talar för NuSkin – jag blev helsåld för detta – ett etiskt företag dessutom. Det har liksom inte varit för mycket etik i politiken eller det mesta jag mött hittills. Så nu är jag själv distributör. Kolla gärna på www.ingridf.gpnworld.com  eller www.returnto. nsedreams.com.


RSS 2.0