Historien skrivs om - nu blir det Farmen!

 
Vetenskapens Värld är något jag alltid brukar följa, men i måndags var det ett hemmagjort program om pandemin. Magkänslan var inte bra innan… och inte blev den bättre. Det var ett klart försök att skriva om historien. Först talades det om att hela världen hade stängt ned skolor och att 2,5 miljoner hade dött p g a nedstängningar av samhällen, alltså lika många som dött av pandemin. Hela världen har stängt ned? Hur hade det då sett ut utan någon som helst nedstängning? Vad säger sjukvården?

I Sverige har INGA för- eller grundskolor varit stängda utom när det varit ren klustersmitta. Man har inte hindrat människor från att resa in i landet. Ingen test för att komma in och ingen karantän. Man testade inte från början osv. Sverige gick sin egen väg, en väg man nu försöker sopa igen spåren efter när tredje vågen nu skvalpar in. Politiskt korrekta STV ställer givetvis upp! Stefan Löfven, Lena Hallengren och FHM går ju dessutom som följetong, fram och tillbaka och med svårtolkade regler.

Regeringen och FHM har haft ett helt år på sig att lära något av grannländerna! En verklig tragedi bevittnas med nästan 13000 döda i covid i vårt land. Norge har 632.

Sedan visar man statistik över dödstal genom åren. Allt för att villa bort våra tankar om pandemin. Lögn, förbannad lögn och statistik! Övriga norden stängde ned med detsamma men det nämndes aldrig. ”Hela världen gjorde likadant” skall det heta i den nya historieskrivningen.

Svält var en vanlig dödsorsak, p g a att inte matleveranser fungerat i fattiga länder och 13 milj. unga flickor har gifts bort.  I och för sig tragiskt, men som vanlig svensk undrar man vad det har med VÅR pandemibekämpning att göra? När man i Sverige inte kunnat lära sig något av våra grannländer hur i helskotta kan man då tro att man kan påverka fattiga länder långt borta?

Vi skulle ha FLOCKIMMUNITET och höll lagom öppet så att alla skulle smittas i lagom takt. Nej, som den vetenskapsälskare jag är det nog bättre att se på ”Bonde söker fru” eller ”Farmen” istället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0