Mörka dagar - och ljusa

 
 

Ett meddelande på FB från min fritidsgranne i Norge: ”Jag tror att jag inte har någonstans att bo. Behöver två - tre rum nära Ask Gjerdrum”.  För ett par dagar sedan hade hon önskat gott nytt år med bild på vackra gamla porslinsfigurer. Nu hade hon undkommit med telefonen i fickan. Huset stod halvvägs i luften och dotterns hus var helt borta. Jag tackade Gud för att hon överlevt men kan knappast tänka mig en mörkare dag…

 

Sedan får man höra ”om den mörkaste dagen i USAs historia”. Hade Trump tryckt på kärnvapenknappen? Nej, det var bara en demonstration, visserligen hade man ju kommit in i det allra heligaste, något som BLM misslyckats med och någon avled av skottskador, dock inte fler än efter en natt i Sverige.

 

Vicepresidenten och politiska ledare har visat på demokratins överlägsenhet och rättsstatens integritet, nu är allt frid och fröjd igen. Demokraterna liksom vänstern i Sverige kräver dock att Trump avsätts, knappa två veckor i förtid.

 

Det är klart att om inte om varit i vägen hade Trump vunnit. Många väljare hade ju fått det bättre, men så kom coronan och Trump tyckte man skulle spruta in rengöringsmedel. Sedan började det gå utför. Rengöringsmedel är bra – rätt använt!

 

Nu blir det höjd skatt i USA, pengar till klimatet genom Parisavtalet och pengar till WHO, där USA tidigare varit stöttepelare men istället för tack fick de ovett när pengarna hölls inne pga ”America first”. Amerikanska soldater kommer återigen att placeras runt om i världen och muslimer är välkomna.

 

Jag kommer ihåg taxichauffören i Arizona som hade kört islamister och förklarat att han hedrar profeten Muhammed, men han tillber Jesus, som gjorde gott, botade sjuka och uppstod från de döda. Detta dugde inte åt islamisterna som skulle skära halsen av honom för att han inte tillbad Muhammed. Men Muhammed hade ju gift sig med småflickor, haft flera fruar som ägodelar och inte gjort något gott. De sprider bara hat mot alla som inte delar deras tro, och de har flera fruar som får massor med barn. Om 10 -20 år har de tagit över världen, det blir synd om våra barn och barnbarn, sa taxichauffören.

 

Tidigare höll ju åtminstone Moderaterna på Republikanerna, nu tycks alla i Sverige vara vänster. Men det var ju bra för svenska regeringen, nu kom deras handlande i dubbel bemärkelse i skymundan. Dan Eliasson som tydligen varit på ”nödvändig” gayklubb på Kanarieholmarna fick bli syndabock och övriga i regeringen kom undan rätt så bra.

 

Det är nog inte så dumt med rengöringsmedel i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0