Om alla vore lika schyssta som Tvix

 

Sveriges befolkning har ökat med 1 miljon till 10,3 miljoner sedan 2010, det är en naturlig ökning och genom invandring, säger TV. Födelseöverskottet brukar ju vara negativt, svenskarna får 2,1 barn var medan de nya svenskarna, flertalet muslimer, får många fler. Välfärden delas med fler, och våra pensioner närmar sig ett lågvattenmärke för Europa. Bara utlandsfödda är en femtedel av befolkningen.

Cirka fem procent har flytt undan krig och elände, de ar tacksamma och jobbar som regel, resten har kommit för att få det bättre. Informationen de får om Sverige att där får man bidrag, inte behöver jobba, får bostad och bil. Denna information har jag hört i både Europa och USA, den är spridd i hela världen.

De ”nya svenskarnas” barn är det oftast som rånar och förnedrar svenska ungdomar. Som Liam vars hela familj som blev mordhotad, själv blev han rånad på allt, avklädd och kissad i munnen. Tillmälena som horunge, mammaknullare, svennedjävul och bög haglade över honom.

Händelsen är över på några timmar men de mentala spåren kan, liksom vid våldtäkt, sitta i en livstid. Liams jullov var hemskt. Fortfarande är han rädd att gå till skolan och bekymrar sig för vad som kan hända med syskonen.

Vad blev då straffet? Ingenting!!!!! Ungdomstjänst räknas inte som straff överhuvudtaget. Det är rehabilitering… Ersättning: Till offren 9.000:-. Till gärningsmännens advokater 3/4 miljon. Detta ”glömde” SVT att rapportera.

Ungdomar kan inte utvisas och den som är född i Sverige kan inte utvisas, men borde inte föräldrarna till kriminella utvisas tillsammans med barnen om våldet skall kunna minskas?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0