Sverigebilden utomlands

 
 

En dam från USA ringde, plötsligt undrade hon om hon fick ställa en fråga. –Hur är det att bo i Sverige? Likt våra nyheter om USA hade hon givetvis hört internationella nyheter om Sverige.

-Jo, sa jag, Sverige har varit ett mycket bra land, men det har ändrat sig på senare år. Väldigt många har migrerat till Sverige. ”Det var likadant i Nederländerna också”, där hon var född, sa hon.

Jag tänkte på forskarna jag brukar träffa på mina konferenser, de berättar att hela världen vet om hur det är i Sverige, som ”annonserar” efter folk. De får veta om alla rättigheter de får i Sverige, alla ersättningar, gratis svenskundervisning, barnledighet, barnbidrag och allt. Ja, man kan t.o.m. vara försvarsminister i mellanöstern och leva på svenskt bidrag!

En muslimsk kvinna får i snitt sju barn medan en svensk nästan kommer upp i två. Vi är nu 10 miljoner människor mot sju miljoner på 1950 talet, men vi är fortfarande sju miljoner svenskfödda eller med svenska föräldrar. Resterande är utlandsfödda eller födda av invandrade föräldrar. Senast 2050 kommer vi med största sannolikhet att vara ett muslimskt land, så om man lever gäller det att förbereda sig med slöja och D-vitaminer, som fås genom solsken på hud, och är en bristvitamin hos rättrogna kvinnor.

Muslimer, som har en annan uppfattning än vi, religionen gäller över lagar, om religionsfrihet och alla människors lika värde, ser kvinnan som en ägodel – en byrå, sa en reseledare för 20 år sedan. Johan Westerholm (son till Barbro Westerholm, L) brukar skriva om muslimernas infiltrering i svensk politik. Chefen för Migrationsverket är till exempel muslim. Iklädd slöja utvisar hon gärna kristna medan muslimer får förtur. Vad gör då våra politiker, svensk media (MSM) och SVT? Absolut ingenting!  Jo, förnekar det svenska och svensk kultur. Resultatet låter inte vänta på sig:

Vägavspärrningar, automatvapen, skjutna 12 åringar, militära material och strategier, förnedringsrån, tortyrvåldtäkter 10 timmar, kissa i munnen, våld riktat mot etniska svenskar och världstopp i våldtäkter.

”Vägspärrar, så började kriget i Bosnien” säger Bianca Muratagic.

”Sverige har aldrig varit tryggare, verkar ha fastnat i halsen utom på de mest PK”. Hur länge skall svenskarna ”snällt” finna sig? Och är det verkligen ”snällt” att vara tyst?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0