Flamma stolt mot dunkla skyar och beröringsskräck

 

”Vi män måste säga att det är nog nu!” De som säger detta i en debattartikel är alla svenska män, en tf landshövding, en biskop, företrädare for landsting, företag och organisationer. Nu borde man väl inte kommentera utan bara svälja vad högt uppsatta personer säger om man inte vore född att säga emot, som djävulens advokat eller något däråt, förstås. Som väl är lider flera av denna åkomma.

”Varje gång det begås ett sexualbrott är det en människas liv som går sönder. Varannan dag anmäls en våldtäkt i Värmland”, skriver de, helt rätt. Varannan kvinna i Örebro vågar inte gå ut ensam om kvällen.

När jag är i Stockholm eller Uppsala håller jag ständigt koll på min omgivning, men knappast av rädsla för att biskopen och landshövdingen skall komma travande efter…

Expressen granskar 43 män som fällts för gruppvåldtäkter. ... majoritet av dem är födda utomlands eller i Sverige av två utländska föräldrar. Mer än 95 procent av överfallsvåldtäkterna i Sverige begås av män med utländsk härkomst. Det hävdar den 40-årige butikssäljaren Patrik Jonasson som gjort sin egen studie under våren och sommaren. – Jag anser man kan lita på att datan stämmer, säger han till Nyheter Idag.

Nästa dag läser jag om kostnaden för välfärden i kommuner och regioner. Det är ordf. i Sveriges Kommuner och Landsting, Anders Knape som skriver hur utgifter ökar och inkomster minskar. ”Kommuner och regioner behöver investera i att bygga ut infrastruktur till att bygga nya förskolor, skolor, äldreboenden och sjukhus och då måste pengar lånas. Demografin sätter också fingret på att vi behöver se de offentliga finanserna som helhet”.

Vad som INTE nämns är att vi är ungefär två miljoner vuxna invandrare med en miljon barn, och att var fjärde skolelev har utlandsfödda föräldrar. På invändningen att många arbetar inom sjukvården ligger det nära till hands att citera Hanif Bali:

”Ja, men att öka antalet vårdkonsumenter med två miljoner för att få till några tusen vårdutförare är kvalificerat en dum idé.

Särskilt om befolkningsökningen i fråga leder till en skattemässig nettoförlust. Problemet med invandring är ju inte alla de fantastiska människor med invandrarbakgrund som jobbar hårt och betalar skatt. För det finns det massor av.

Problemet med invandringspolitiken är ju att det finns en för stor andel som inte arbetar och integrerar sig”.

Det är således inte bara demografin, att vi blivit äldre, kostnaderna för invandringen överstiger 70 miljarder kronor årligen, säger bl. a. Per Gudmundsson. Vi skall väl se på hela problemet. Det går inte att komma till rätta med någonting om vi hela tiden blockeras av beröringsskräck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0