Filipstad och ekonomin

 

En somalisk migrant i arbetsför ålder har i snitt 1,7 års skolgång. För varje person som har motsvarande en läkarutbildning, 17 års studier måste det finnas nio analfabeter. En syrisk migrant har i snitt sju års skolgång.

Det låter som om pratet om att asylinvandringen innebar ett kompetensregn är en lögn?

– Naturligtvis är det det. Naturligtvis är det en stor lögn, säger Johan Westerholm.

Johan Westerholm pekar också på migrationsöverenskommelsen från 2011 mellan Regeringen Reinfeldt och Miljöpartiet. Fram tills dess låg Migrationsverkets kapacitet på mellan 15 000 och 20 000 årligen.
– Det var precis på gränsen av vad vi klarade, lite högt. Men det gick. Sedan släpptes migrationen fri och vi ser ju hur det har gått efter det. Hade man inte släppt på precis allt då, då hade vi inte varit i den situation vi är i idag, säger Johan Westerholm, (s) och son till Barbro Westerholm, som sitter i riksdagen för liberalerna.

Många med mig har sagt samma sak, men blivit nästan idiotförklarade, åtminstone kallade rasister, nazister och Gud vet allt. För invandrarna var ju en STOR tillgång! Där var raketforskare och läkare… och staten skulle betala kommunernas kostnader. Staten får inga pengar från Gud Fader! Det är våra skattepengar det handlar om! Pengar som hade behövts till vår välfärd. Det behöver man inte vara så värst intelligent för att förstå liksom att det är många vuxna analfabeter som kommit.  I Filipstad förstår man nu och de som kan flyttar från staden. Det krisar i kommunerna liksom i Bengtsfors, som får betala för tolkar till 24 språk i Dals Långed, nu när skolan börjat.

Varför det begås fler brott i Sverige än i Japan. 

·      Fakta om Sverige: 10 miljoner invånare, 24% har utländsk bakgrund, 1 510 000 brott (2017), 195 poliser per 100 000 invånare.

·      Fakta om Japan: 127 miljoner invånare, 1,5% har utländsk bakgrund, 915 111 brott (2017), 205 poliser per 100 000 invånare.      

Två kvinnor har mördats, den ena var läkare som avrättades på öppen gata men ett spädbarn i famnen. Politikerna uttalar sin avsky, men vad hjälper ord?

För dem som bidragit till att lägga krokben för Sveriges terrorbekämpningsberedskap kommer dock historiens dom att bli hård, skriver terrorforskaren Magnus Ranstorp.

Av historien kan vi lära att vi inget lärt av historien. Därför blir jag bara ledsen över utvecklingen… För att tänka på något annat kan jag konstatera att tre av mina tornsvalor fortfarande är kvar. Undrar om de har någon biljett till Nilen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0