När dimman lättar

 

Fortfarande ligger en tung dimma över regeringsbildningen, det enda som förändrats sedan valet är att mycket vi inte skulle veta innan valet nu kommer fram. Som exempelvis att regeringen ”räknat fel” så att a-kassans pengar nu är slut, eller att regeringen anställt en massa nya svenskar på låtsasjobb (skattebetalda) för att bättra på statistiken.

Försäkringskassan har (enligt uppgift) haft lönepåslag för ju fler som mister rätt till sjukskrivning. Människor tar sina liv i förtvivlan. Äldrevården räcker inte till, utan par som varit gifta i 50 år tvingas flytta isär. Detta är om något en ättestupa!

Centern har också haft en ”målvakt”, en man som inte finns, som öst ut blogginlägg som gjort det omöjligt att stödja en moderatledd regering. Valfusk diskuteras alltmer. I Sverige har vi ju kunnat lita på våra myndigheter, men nu kommer tvivlet alltmer.

Det var längesedan man skojade om svenska zloty. Svenska kronan är så lågt värderad att en polsk zloty nu kostar nästan tre svenska kronor.

Nej, nu blir det för negativt! Vi kan väl tala om att Umeå universitet nu utsett Carina Bergfeldt till hedersdoktor, hon som vägrade tro att Trump skulle vinna valet, och som vid varje intervju inte klarat av att dölja sina egna känslor. -Den mest okunniga och naiva SVT-korre som jag upplevt under min livstid, säger dr Lars Bern. Jag kan inte annat än att hålla med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0