Petter Katt och Annie Lööf

En litet udda fågel som väl låter sig smaka av talgbollarna, som den sedan ”eftertuggar”. Ja, litet roligheter är det i alla fall dessa gråa februaridagar när Petter Katt gjort sjöarna osäkra. Åtminstone enligt Bondepraktikan där den 22 februari sägs vara den första vårdagen i södra Sverige. Då hade Petter Katt ”kastat en het sten i sjön” så att vattentemperaturen steg och näcken kom allt närmare.
Och så är våra kvinnliga skidåkare riktiga medaljhämtare i OS. De kan både åka skidor och hålla i bössan. Jätteroligt! Är det någon gång hela Sverige är blågult är det under ett OS. (Litet synd tycker jag om Hanna Falk, den jätteduktiga skidtjejen som inte fick åka stafetten och som senare skickades hem.)
Våra kvinnliga politiker höjer jag däremot inte till skyarna. En bra politiker måste ha arbetslivserfarenhet från något annat än politik, vara litet äldre och veta vad som är bra för folket. Likt Torbjörn Fälldin som undrade vad varje beslut skulle innebära för sina grannar. Jag tror att han skulle vända sig i sin grav om han kunde se sin efterträdare i dag. Roterande Torbjörn.
Nu har ju Annie Lööf öppnat för en C + S + Mp regering. Hon skulle ju äta upp sin sko innan hon samarbetade med S. Smaklig måltid!
Vi andra får väl börja förbereda oss på sharialagar…

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0