Verkligheten som Schrödingers katt

Är bilden av Sverige en röd liten stuga eller är det en brinnande bil? Det beror på vilken du frågar. Den som är övertygad om att Sverige aldrig har varit tryggare kommer förstås att peka på den röda stugan men för den som lever i en annan verklighet blir svaret ett annat.
Likaså om USAs folkvalde president är en lögnare eller ej. Jo, han är en lögnare för att han sade ”i fjol” när siffrorna i stället avsåg 2015. Men i det stora hela har han faktiskt rätt.
Verkligheten är nog som med Schrödingers katt, som både var död och levande.
Har ni förresten något exempel på någon som blivit lika mobbad som president Trump? Det har inte jag i alla fall! Karln blir ju mer illa behandlad än massmördare och terroristledare! Och av praktiskt taget ALLA från vänster till höger. Flera sidor i DN varje dag! Detta trots att han inte sänkte ersättningen till behövande, subventionerade medicinen och ville ha betald föräldraledighet.
Han är ju entreprenör och inte speciellt diplomatisk av sig, men han har ju fru och barn. Har någon tänkt på hur de upplever när pappa blir hånad och skymfad på alla möjliga och omöjliga sätt?
Jag har ALDRIG gillat mobbning: Jag tycker det är fegt! Och hur skall alla mobbare känna sig om presidenten faktiskt blir skjuten. Sänt händer ju faktiskt… Blir han i så fall ”bra”?
Bra är i alla fall att det nu går mot vår och att solen lyser ovanför molnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0