Mellan professor Amna Alfakini och Nobelpristagare Luc Montagnier

För litet mer än en vecka sedan uppmättes de högsta temperaturerna i Sverige under maj månad. Nu är det de kallaste junidagarna på över 80 år! Säga vad man vill om vädret, men det är i alla fall ombytligt!

Lock, morötter, äpplen och bröd hjälpte till slut. De tre små kvigorna från Gunnarskog flyttades så småningom till Katrineholmsdamerna, ja de gick alldeles frivilligt över till nästa åker. De kom väl överens för de tre små var vana att foga sig, så nu är allting frid och fröjd på djurfronten.

Själv har jag tagit tag i Amna Alfakinis uppsats. Den var för kort, så jag måste försöka skriva ett tillägg. Amna är barnläkare och professor från Sudan. Hon studerar varför hjärnbarken reagerar först sedan den fått signaler från hjärtat. Ja, så är det nog. I hjärtat finns 40.000 tryckkänsliga känselkroppar som skickar signaler till  en ”lillhjärna”, hjärncellsliknande vävnad placerad i direkt anslutning till hjärtmuskeln.

 Hjärtat är lika fantastiskt som hjärnan. Varje hjärtslag - en pumpning – en vibration, styrs oerhört exakt under varje del av förloppet. Längd och kraft är helt anpassat efter vad kroppen behöver just den sekunden. Samtidigt sker en blodanalys med avseende på en mängd hormoner och hjärtat doserar i varje slag ut vad det behöver just då. (Tack, Jan Jutander för detta!)

Men jag måste få in vattnet också, 60 -70 procent av oss är ju vatten. Amna börjar med frågan ”Vad är medvetande?” ”Medvetandet som fenomen kan inte förklaras inom ramarna för dagens naturvetenskap”, skriver Ingemar Ernberg m. fl i ”Vad är liv i kosmos, i cellen, i människan?”

Medvetande existerar i allting som har DNA, kanske i vätebindningarna i DNAs baspar? Nobelpristagaren Luc Montagnier säger att vatten har ett minne. Ja, hur skall jag få ihop detta? Tacksam för all hjälp!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0