NDU-upplevelser

Ingrid Fredriksson
Det är härligt med sommar, även om det är varannandagsväder. I onsdags var jag på klipporna vid sjön och läste, ja jag badade också, två gånger till och med!

Sedan beslöt jag mig för att skriva ned en berättelse jag fått av en väninna i vintras.Ja, jag fick två berättelser med denna var om en nära-döden-upplevelse som jag skall försöka ta fram vetenskapliga bevis för. -Ja, då har jag att göra, kanske ni tänker. Visst är det så, men det får inte skrämma en.

Väninnan berättar hur hon gift sig och fått barn, men under graviditeten hade hon drabbats av havandeskapsförgiftning och under förlossningen var hon ganska dålig. När barnet väl var framfött och ligger med navelsträng och allt förlorar hon plötsligt medvetandet. Allt är så ljust, fridfullt och vackert! Men så tittar hon ner och ser på sin son och sin man. ”–Nej, inte kan jag överge dem nu!”

 Hon ser en sköterska klappa henne allt hårdare på kinderna. Nej, hon måste tillbaka, motvilligt, för det var ju så ljust, kärleksfullt och vackert! När hon väl beslutat sig för att återvända vaknade hon upp och hör sköterskan fråga: ”Var var du nu?

 Ja, var hade hon varit?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0