Kerstin Segerberg, försvunnen

När julen är slut hittas prästen Kerstin som försvann när hon skulle köra ut julblommor.

Nu har hon hittats sittande i sin bil vid Lenungshammar, sägs det på Facebook.

Alltså hade mediet Anna-Lena Vikström rätt. Hon talade också om lanthandeln där Kerstin varit inne och tankat, om kyrkan och församlingshemmet samt att Kerstins hus var grönt.

 

Allt stämde. Hon sade också att Kerstin hade dött innan hon saknades och att Kerstin inte ville att det skulle bli någon uppståndelse kring hennes död. Detta hade varit ett fint sätt att sluta sitt liv på och hon ville också att vi skulle acceptera sättet hon dött på. Hon ville inte som gammal bli placerad på något äldreboende utan ville sluta sitt liv mitt uppe i sin prästgärning. Hon hade heller inget brått med att bli hittad. Detta sa Anna-Lena, välkänt medium.

 

Göte Andersson, som brukar arbeta med PSI spår pekade ut en linje från Lenungen till 1-2 mil norr om Årjäng. Lenungen eller Lenungshammar är i folkmun  identiskt, så inte heller det var fel.

 

Jag överlåter åt läsarna att välja vad man vill tro på.

 

Vi kan dock vara överens om att vi  saknar Kerstin men är nöjda med att hon hittats. Många, många  i hela Sverige har undrat vad som hänt och var Kerstin finns. Nu har vi fått ett svar vi kan vara trygga med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0