I väntan på e-mail från USA

Litet spännande är det allt att sätta på datorn. Har det kommit några nya e-mail i natt? Och sedan när klockan blir tre – kommer det något i dag? I dag stod datorn och tog emot både länge och väl, jodå, det var nya teckningar och ny ”permission” från James Beichler. Sedan står datorn och tar emot igen – är det månne från Russel Targ? Helt klart är att det går framåt med boken om medvetandet, jag måste bara lära mig att ta det lugnt och inte bli nervös när jag tycker att det dröjer. Det är ju många medförfattare och en förläggare som är mycket noggrann.

 

I morse var det strömavbrott också så det gick inte att sätta på någon dator, det gick inte ens att brygga kaffe. Det var väl förstås snöovädret som ställde till det. Snön som kom ned horisontellt utanför fönstret och lillkatten, Tigra,  vände när hon kom förbi knutan. Nej, detta var inte väder att vara ute i inte, åtminstone inte för en katt.

 

Annars har vi haft jättefint väder, med strålande sol som börjar värma så smått. Det ger en föraning om en kommande vår…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0