Skottdagen och Stuart Wilde

Tänk ändå, i går var det skottdagen, 29 februari, en dag som bara inträffar vart fjärde år ? och inte ens det. Det tar nästan 365 och en fjärdedels dag för jorden att göra ett varv runt solen. Därför blir det skottår vart fjärde år med undantag av jämna århundraden vars två första siffror är jämt delbara med fyra. År 1600 och 2000 var således skottår men inte år 1700, 1800 och 1900. Men en februaridag när man ser blommande krokus! I dag är det mars och katterna har fått p-piller.

Det sägs att positiva och inspirerande händelser har en högre frekvens än negativa. Kanske var resan till Egypten var en väg för mig hålla uppe frekvensen. Tänk positivt och höj din vibrationsskala! Det är viktigt. För som Stuart Wilde säger i The Force, sid 56:

?Den metafysiska energin i ditt liv går regelbundet upp och ner i det vågband av energi du förmår att upprätthålla. Därför, om en bilolycka ligger på en metafysisk våglängd av, låt oss säga 18 000 cykler per mikrosekund, och din energi kommer upp mellan 18 000 - 24 000 svängningar, är en olycka möjlig i ditt ödesmönster. Det är något som kan hända, men så länge du håller din energi uppe, kommer det inte att hända?. ( Boken är inte översatt till svenska,utan det är fritt översatt).

Tänk positivt, vad som än händer, det är så du håller din energi uppe. Om något går mindre bra, tänk "så bra, nu kan det bara bli bättre". Tänk som den amerikanske författaren Norman Vincent Peale gjorde för 50 år sedan. Döm inte människor eller saker, det finns i de allra flesta fall en förklaring till varför det är som det är. Se skönheten runt omkring dig och allt som växer och frodas! Nu går vi mot våren och växandets tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0