Coronastrategi och migration förmörkar Sverigebilden – heja Sverige!

 

Många av grannländernas invånare har det senaste året fått en sämre bild av Sverige på grund av coronastrategin. Svenska institutet har undersökt attityden till Sverige bland invånarna i övriga nordiska länderna. I genomsnitt har 38 % fått en mer negativ uppfattning om Sverige. Hanteringen av pandemin beskrivs som bristfällig och felaktig vilket förändrade mångas bild av Sverige. Sverige har nu högst smittotal i Västeuropa. ”Barn smittas inte”, sa Tegnell, men likaväl smittas de i mycket större omfattning.

Även hanteringen av migrationsfrågor och kriminalitet nämns som skäl till en försämrad bild, främst i Danmark. Ja, detta stod faktiskt att läsa på textteven!

Hans Rosling konstaterade på sin tid att könsobalansen i vissa åldersgrupper i Sverige började närma sig nivåerna i ettbarnspolitikens Kina.

Över tid leder det till dramatiska skillnader. Enligt statistik är 90 % av de asylsökande män!

Ur led är tiden, förr var det ju kvinnor och barn som skickades i skydd om det var oroligheter.

”Ett mansöverskott kan leda till konflikter, frustration och aggressivitet bland män som inte hittar någon partner”. Nu behöver ju inte alla bli våldtäktsmän, några kan bli rappare och få  guldpris av Sveriges Radio P3 , förstås!

 

En ”friad” våldtäktsman, som varit justitiekansler, erkände själv men nu börjar han tro att det är han som blivit våldtagen och ”kvinnan är ju inte trovärdig”. Skyhögt skadestånd skall givetvis begäras. Har vi inte en feministisk regering som kan ta itu med alla stackars män, som blir våldtagna av icke trovärdiga kvinnor?

 

Danmark har en socialdemokrat som statsminister, men hela norden har agerat helt annorlunda än Sverige, som ju naturligtvis har gjort HELT RÄTT. Vi skulle ju ha FLOCKIMMUNITET vi. Därför stängdes inga gränser, testades och smittspårades inte. Munskydden tyckte inte Tegnell om, så de är fortfarande sällsynta – i Sverige vill säga! Agnes Wold tyckte att det var bra att det ”bara var gamla som dog”! Alla äldre på kommunala boenden som enbart fått palliativ vård. Enligt läkarförbundets etiska regler skall” LÄKAREN besinna vikten av att skydda människoliv och får aldrig vidta åtgärder som syftar till att påskynda döden”.

 Det är inte utan att man undrar vart ETIKEN tagit vägen! Mänskligt liv har ett värde i sig och varje minut är meningsfull. Sverige som föregångsland försöker nu skriva om historien. ”Hur man har gjort får ju utvärderas EFTER att pandemin är över!”  När allt är glömt och förskönat. Nu skall vi vara överens! Den som protesterar är ond och en fara för riket – om man bor i Sverige vill säga.

Statsministern går som följetong i SVT, men inte blir det bättre för det. Sedan har man ju den elaka SLUMPEN och hänvisar till smittan i USA och andra länder. Och då ser det genast bättre ut! Man behöver ju INTE tala om att USA har ungefär 330 miljoner invånare så att det måste divideras med 33 för att få jämförbara siffror.

Att det olyckligtvis finns svenskar som kan räkna och ser skillnad på Norges 650 döda och Sveriges nästan 13 000 fler, försöker man sopa under mattan, med god hjälp av SVT förstås.  Heja Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0