Fåglar och flockidioter

 
 
 

Förra veckan dödades George Floyd av fyra poliser i Minneapolis långt borta  i USA. Fallet har lett till demonstrationer och nu visar även demonstrationsglada Stockholmare och Malmöbor sitt missnöje. Men vad i fridens namn stod det på plakaten?  Att de inte kan andas förstår jag, men vems mamma är Alina?  ”Jag skall knolla din mamma” brukar det skränas, men det framgår inte vems mamma Alina är. 

Samtidigt pågår en pandemi. I Sverige har 4 500 människor dött till följd av coronaviruset och smittspridningen pågår fortfarande för fullt. Hur många av de som demonstrerat kommer så småningom inte att kunna andas?

De flesta människor som dör i Covid-19 dör under smärtsamma luftvägsbesvär, precis som Floyd. De flesta är äldre och lämnar någon efter sig. Nästa gång kanske det är någon i vår närhet som tvingas ta farväl till en förälder – många  år för tidigt. Samtidigt monterar man ned fältsjukhuset vid Älvsjö, det kanske kommer att behövas för demonstranterna är väl inte 70+ så de bara får morfin.

Sen har jag har lite svårt att förstå hur regeringen tänker när den avvecklar reserekommendationen inom Sverige, samtidigt som vi ser de högsta nivåerna på antalet nya fall under hela pandemin.

Den en svenska testkoordinatorn Harriet Wallberg har  slutat. Hon ville göra ett gediget jobb och kom tydligen inte överens med Folkhälsomyndigheten.

Fyra månader för sent har så regeringen fattat beslut om testning, mest om man haft coronan. Hade man testat och smittspårat från början hade många sluppit bli sjuka och dö. Jämför med Norge! Det hade INTE blivit mer kostsamt heller för då hade man kunnat öppna upp mycket tidigare. Snålheten bedrar som vanligt visheten!

Sanningen för oss alla och speciellt dem som angripit oss som varnat, som jag själv, "vad har du för syfte med det" när jag fattade att det skulle bli en världsvid pandemi och FHM sa att risken var minimal. När jag tyckte att vi borde ha stängt gränser, testat och satt i karantän och inte släppt ut det livsfarliga viruset för att "alla skulle smittas i lagom takt". ”Sverige stänger inga gränser”, sade Löfven, men nu stänger andra länder sina gränser för oss flockidioter. Och flockidioter är vi allesammans vare sig vi vill eller inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0