Mörkret är alltid tätast före gryningen - GLAD PÅSK!

 
 
 

Sylvia Browne, känd författare och medium, förutsade det globala utbrottet av coronavirus redan 2008.

”Ungefär 2020 kommer en allvarlig lunginflammationsliknande sjukdom att spridas över hela världen den attackerar lungorna och luftvägarna och motstår alla kända behandlingar. Den skulle sedan upphöra lika fort som den kommit, återkomma efter 10 år för att sedan försvinna”. Jag tror likadant, att coronan tvärt försvinner lika fort som den kom och att det sedan blir ett väldigt sug efter varor och tjänster.

I Kina blev 81 000 smittade av 1,4 miljarder människor. På grund av Sveriges hantering kan det dröja kvar längre här och vi får inte bli förvånade om vi som svenskar förbjuds att resa ut i världen.

Den svenska idén om flockimmunitet som Trump nämner, var exakt den idé som Boris Johnson övergav när han fick besked om att upp till 250 000 britter skulle dö på kuppen innan flockimmuniteten var nådd. Det är detta som nu skiljer Sverige mot andra länder. Det kommer att bli väldigt svårt för alla äldre-äldre, och alla med underliggande sjukdomar, ex. astma, KOL och cancer. Under spanska sjukan 1918 dog fler i andra vågen, någon "flockimmunitet" hade inte skapats. Det är rysk roulette att tro på det. Andra länder testar och försöker smittspåra, mina grannar är förskräckta hur mycket det skiljer på Norge och Sverige.

Det sämsta för både ekonomi och överlevnad är att inte göra någonting alls. Det går ju mycket fortare över om man stänger ned helt några veckor så smittan går över. Se på Kina och Sydkorea som nu är på gång igen! Det är en modell som är dålig för coronan och bra för ekonomin. Vad kostar inte alla dessa sjukskrivningar för enkel förkylning och sedan vet du inte om du haft corona i alla fall! Sverige hade tjänat massor på att testa sjuk- och äldrevårdspersonal  i stället ”för att den som är minsta sjuk skall stanna hemma”

Äldreboenden borde ha varit den första anhalten för de högsta skyddsåtgärderna, den bästa skyddsutrustningen och de flesta testerna. I stället blev de en dödsfälla! Heder åt Region Värmland som nu skall börja testa inom äldrevården!

Enligt professor Björn Olsen räcker det inte med Folkhälsomyndighetens åtgärder. Han undrar vad det är som statsepidemiologen Anders Tegnell vet som andra forskare inte vet.

Enligt Olsen saknas det fortfarande transparens kring varför Sverige valt att inte föra samma tuffa strategi som övriga länder. Stänger man ner samhället en kortare tid kommer företag och människor slippa den ovisshet som nu råder och i stället ha något att förhålla sig till.

Att offra äldre och andra utsatta vore också att för alltid ändra våra etiska grundprinciper, säger han. Och hanteras smittan på fel sätt, kan väldigt många dö. Coronapatienter med en biologisk ålder på över 80 ska inte få intensivvård på Karolinska universitetssjukhuset under rådande pandemi. Inte heller multisjuka över 60 år enligt ett dokumentet som visar vilka patienter som bortprioriteras i covid-krisens Stockholm.

Du som litar på Anders Tegnell, Dan Eliasson MSB, och andra politiskt tillsatta personer får komma ihåg att den dag räkningens dag kommer, lyder Anders Tegnell under sin generaldirektör som är Johan Carlsson och ansvarig är förstås statsminister Löfven!

Men nu gäller det att vi håller oss friska ett litet tag till för jag tror exakt som Sylvia Browne att coronan snabbt kommer att bli ett minne blott! Med detta vill jag önska en riktigt GLAD PÅSK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0