Femtio nyanser av grått

 

Förra veckan var träden gula och rönnbären mogna, sen kom fågelskockarna och åt sig berusade.  Höststormen kom och blåste ned vart enda löv. Rönnbären är uppätna och festen är över, nu börjar det bli novembergrått, 50 nyanser av grått.

Vi kan i alla fall trösta oss med att till söndagen vi får timmen tillbaka som vi lånade ut i våras. Ett år trodde jag att det skulle bli ljusare på kvällen när vi fick normaltiden tillbaka. I helskotta heller, det blev ju mörkt en timme tidigare i stället!

Jag är ingen speciell höstvän men jag tycker om doften av nedfallna löv. Det luktar trygghet, ”den vår de svage kalla höst”. Och så kan man ju alltid tända några ljus inne, inte bränna bilar ute, som annars är så populärt.

I TV nyheterna får man höra om människor som inte vågar vittna. 100-tals personer har varit iakttagare men ingen har sett något. Precis som de tre aporna som inte har sett, hört eller säger något. En man som ingrep för att skydda en kvinna med hund blev själv angripen. Här är det bra att allting filmats. Har man sett de kriminella gängen på bild borde det räcka för att med kraft sätta dit dem! Nu får det banne mig vara slut på saft och bullar! Polisen måste gå ut med signalement, det räcker inte med att säga ”att förövaren hade grå handskar”. Ärliga människor som knappt vågar gå utanför dörren måste få friheten tillbaka!

Jag delar gärna bilder på brottslingar för det är inte djurplågare och kriminella gäng som skall styra Sverige. Och nästa år kommer det att vara ännu värre…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0