Blåst från Nifelhem

 

 

 Kan i alla fall konstatera att tomten fick sin gröt på julaftonen. Den blev också uppäten, för i år var det ju varm, nykokt risgrynsgröt med äkta smörhåla och mjölk. Tidigare år har jag fuskat med att ge tomten kall gröt eller ris a la Malta och det har inte uppskattats. Båda katterna var inne så de hade inte hjälpt tomten heller.  Min dotter kommer in med den tomma skålen på juldagens morgon och hon hade hört hur tomten slamrade med skeden också.

Solen var på en tillfällig men mycket kort blixtvisit i går, även den bleka decembersolen lyser starkt när man inte är van den. Vi får hoppas på sol 2020 som snart är här.

Året som gått har varit det våldsammaste i svensk historia men sprängningar, skjutningar, mord, (bil)bränder, våldtäkter och kvinnoförtryck i en aldrig tidigare sedd omfattning. Tyvärr kommer det nog inte att kylas ner hur mycket Rimfrost vi än får. Det är inte utan att Birger jarls fridslagar, kvinnofrid, kyrkofrid, hemfrid och tingsfrid kunde behöva att dammas av. Det var annat än saft och bullar det!

Sedan får jag erbjudanden, både att investera i ”att inte ha tid” och Bitcoin.

”Intresset för att teckna aktier i världens största sociala nätverk för klimatet – We Don’t Have Time – är mycket stort. Crowdfunding-kampanjen på FundedByMe nådde nyligen 100 procent av det initiala investeringsmålet. Men då det återstår en knapp vecka av kampanjen så finns det fortfarande chans att bli delägare. Se We Don’t Have Times grundare och vd Ingmar Rentzog samtala om affärsmodellen… ”. George Soros, Bill Gates, Al Gore och Ingmar Rentzog får förlåta men jag är inte intresserad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0