I vår Herres hage

 

Underliga djur i vår herres hage. Det här lilla djuret satt på min kjol, undrar vad det var för filur? Kanske lika bra att inte veta, för då kanske man blir avstängd från Facebook. Och det är ju alltid roligt att ha NÅGRA vänner kvar nu när tornsvalorna har rest till Egypten och herr Mås såg jag inte heller i dag. Han brukar annars komma och få frukost varje dag.

Danskarna funderar ju på att stänga gränsen till gangsterlandet Sverige och relationerna till Norge är heller inte det bästa. ”Svenska” kriminella medborgare lever rövare i våra grannländer också.  

Åtminstone en av ”Strömsundarna”, vän till Akilov och Özz Nujen, har nu gripits i Östersund  med terrorredskap i bilen. Vi får väl se om han släpps fri igen.

I Ryssland har det varit en rejäl smäll med en raket med ”strålande” avfall.  Kanske något liknande som förre ordföranden  i Nobelkommittén  talade om när han var hos min bror på sommarlovet. Han berättade att han varit i inbjuden till ryska forskare på Sovjettiden och dessa hade gjort ett försök, ett försök som kunde ha slutat med en rejäl smäll.

SMHI har hela sommaren varnat för åska men det har inte blivit något här i alla fall. Kanske är det en ny smäll på gång?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0