Mellan hägg och syren

Kort mellan hägg och syren, blir det i år när sommaren tvärkommit. Men en underbar tid är det allt när göken gal och björkarna plötsligt blivit gröna. Tulpanerna har sparats av både rådjur och sork och blommar så vackert. Jodå, de har omgärdats med en eltråd i är också.
Måsparet är här och får sin frukost, undrar om de tänker bygga på samma ställe i år också?
En berömd författare som skrivit ett kapitel i min tredje bok om medvetande, har sin PhD från Sverige men bor numera i Mexiko, frågade om Sverige finns kvar. Köttbullarna och Nobelpriset i litteratur har ju försvunnit, mejlade han.
Jo, Sverige finns kvar än så länge, var mitt svar, men akademien var väl förtjänta av ett pris för dålig kemi, och var femte ”svensk” är numera född utomlands. Tydligen når informationen om Sverige långt utanför våra gränser. USA rekommenderar ju folk från att inte resa till Sverige.
Inlägget som jag delade förra veckan delades sedan ytterligare 40 gånger, så Ebba Busch Thor och Säpo är nog inte helt fel ute, trots att man ibland blir hudflängd för att man delar. Det är ju alltid någon som vet bättre… Tack alla som försvarade sanningen! Ha det bra i den härliga våren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0