Världskrig på g?

Vi befinner oss mitt i en valrörelse med nazister och våldsbenägna motdemonstranter. Och dessa får uppmärksamhet i media! Vore det inte bättre att tiga ihjäl dem? Det eldas bilar i Rinkeby också och Björklund pratar förändringar i skolan. Att han bara orkar efter Pisa och allt…
Mitt i allt detta vaknar vi svenskar yrvaket upp. Björnen har vaknat, och vi som rustat av och sjungit "Björnen sover" allt medan Borg använt pengarna till urskiljningslöst flyktingmottagande. Nu kostar det plötsligt pengar, det var ju ren vinst förut. Visst är det synd om dem som kommer och barnen är väldigt tacksamma men vi kan ju inte ta emot alla miljoner som vill till Sverige och bland dessa finns det farliga element, sådana som stridit i Syrien och kommit tillbaka. Norge och England har varit utsatt för hot. Hur länge går det innan det händer något här?
Nu är det skärpt beredskap och Jas i luften. Det är nog så dags nu… Mp och V och lede Fi vill ju fortfarande inte satsa en krona på förvaret… Nu pratas om Nato, som en ren säkerhetsåtgärd. Andra länder har ju rustat upp när vi har rustat ned.
Borg och Reinfeldt har nog dåligt minne också… Borg mindes inte Nuon-affären och han minns inte de 1,5 ryska miljarder, som lagts ned i Saab.
EU, som ju skulle vara för fred, funderar på att skicka stridsberedskap till Ukraina. Ett steg mot ett tredje världskrig. Det var väl Kissinger som sa att Ukrainakrisen berodde på EU, som varit för enträgna på att få med Ukraina… Skall då detta bli det som utlöser DET STORA KRIGET?
Syrien, Libanon, ebola och allt elände…
Ja, detta var en ovanligt klar och negativ blogg, kanske beror det på min migrän, som efter tre dagar kommer med förnyad styrka i andra sidan på huvudet. Man skall inte beklaga sig, det leder ingen vart, men bara så ni vet…
PS. Mitt tips en koalition efter valet av S +M!
Spindelliljan blommar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0