Djurrättsaktivister och julros som blommar

 

Oxveckorna går vidare, men det vågar man väl inte säga av rädsla för djurrättsaktivister som nu är det nya hotet mot landsbygden. Göteborgs Posten skriver om en djurrättsaktivist som skändat gravar, hotat familjer med yxor och dömts till fängelse för grova brott mot lantbrukare. Nu organiserar han på nytt djurrättsaktivister i Djurfront som sprider dödshot, brottsmanualer och uppmanar till våld.

Djurrättsaktivisterna vill att djur skall vara fria och släpper ut våra husdjur så att de svälter, fryser och stressas ihjäl. Kaniner och minkar dör av stress och vad tror ni händer med en mjölkko som inte får mat och blir mjölkad?  Men djurrättsaktivisterna är mäktiga, och ytterligare en anledning till att lantbrukare får sluta med sin verksamhet.

Oväntat att veganterroristen R. K. är tidigare politiker för Miljöpartiet och ombudsman för Grön ungdom, skriver Hanif Bali. Jo, politiker hör man ett och annat om. Nu finns det ju fler än 36 800 förtroendevalda i våra kommuner, en del gör opassande inlägg på Facebook och får lämna det politiska men regeringens ministrar har minsann heller inte rent mjöl i påsen. Några är t. o. m dömda, men då kan det ju tyckas att de fått sitt straff. Jag är delvis av en annan åsikt, har man lärt sig av sin mamma att göra rätt för sig och skilja på mitt och ditt sitter det i hela livet. Har man inte lärt sig detta sitter det också i hela livet även om man hamnar i regeringen och skall vara en förebild för andra. Vilka av våra statsråd är egentligen goda förebilder?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0