IS vår?

Fler än 19 procent, cirka en femtedel av våra nu fler än 10 och en kvarts miljoner svenskar är utlandsfödda. Då är inte deras barn medräknade, en fjärdedel av alla barn i svenska skolor har utlandsfödda föräldrar. Befolkningsökningen har gått fort. När jag skulle skriva att fem procent av svenskarna var

 

det ju plötsligt 500 tusen i stället för 400.

I Sverige lever var femte niondeklassare lever under hedersförtryck.

Nu väntas IS återvändare spä på det ytterligare. Bland dem som rest till Syrien för att tyrannisera, förslava, tortera och mörda kristna, “fel” slags muslimer och andra oskyldiga människor finns svenska medborgare som nu vill komma hem och bli försörjda. Man kan ju alltid säga att man varit ambulansförare eller pizzabagare.

Det skulle ju vara kriminellt att delta i en terrororganisation, som det är i våra grannländer, men planerna på att kriminalisera samröre med terrororganisationer har dragit ut på tiden.  Men i dag, torsdag, fattar regeringen, sex år efter våra grannländer, beslut om ett utkast för Lagrådet att ta ställning till. Lagen är med andra ord långt ifrån klar. Men regeringen nämner ingenting om nästa stora problem. IS-barnen och de effekter som FN:s barnkonvention kommer att leda till. Barn som fått lära sig att skära halsen av ”otrogna”.

Terrorister skall dömas, heter det ju, men av de 150 IS terrorister som återvänt till Sverige har inte en enda dömts. Enligt koranen 9:30 är ”Judar och kristna är perversa, bekämpa dem” och enligt koranen 8:12 ”Terrorisera och halshugg dem som inte enbart tror på koranen”. Detta är de budskap IS levt efter men det anses varken vara rasistiskt eller hot mot folkgrupp.  

Det Sverige jag växte upp i finns inte längre, skriver Jenny Sonesson. Vårt Sverige finns inte längre. Framåt, säger Annie Lööf. Vi har varit naiva, säger statsministern. Vilka vi?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0