Försenad fiight, jag skyller på EU

Flighten blir något försenad, men på måndagmorron bär det iväg. Vi flyger dock förbi Blåkulla, det var ju så besvärligt med EU-reglerna med katthållare, hastighetsbegränsning och gud vet allt i år så kvasten blir nog kvar hemma. I stället blir det SAS och New York för första mellanlandning, sen blir det Phoenix, före Tuscon där konferensen äger rum. Jag brukar ju mellanlanda i Dallas, flygplatsen i form av en åtta, men i år blir det en ny bekantskap. I år har jag också sällskap av min dotter, som bara älskar Tucson.
Det har varit litet stressigt med allt som skall skrivas ut, artiklar, föredrag, Forthcoming books osv. så det höll på att bli mässfall med bloggen. I tanken är jag redan i Tucson, et är så vackert på flygplatsen och värmen brukar slå emot en. Vi får se om jag får åka med samme vänlige taxichaufför från Spanien i år. Det var en pensionerad journalist som körde taxi för då träffade han så många intressanta personer, sa han. Jag berättade att 1000 personer från 60 länder väntades till konferensen Science of Consciousness och det gladde honom, då skulle han träffa många intressanta människor.
Han hade skjutsat människor från alla religioner, själv var han katolik. Han berättade att han kört islamister och förklarat att han hedrar profeten Muhammed, men han tillber Jesus, som gjorde gott, botade sjuka och uppstod från de döda. Detta dugde inte åt islamisterna som skulle skära halsen av honom för att han inte tillbad Muhammed. Men Muhammed hade ju gift sig med småflickor, haft flera fruar som ägodelar och inte gjort något gott.
De sprider bara hat mot alla som inte delar deras tro, och de har flera fruar som får massor med barn. Om 10 -20 år har de tagit över världen, det blir synd om våra barn och barnbarn, sa taxichauffören. Det kom massor med somalier till Spanien och nu har det kommit islamister hit till Tucson också, sa han.
På hemvägen tar vi omvägen över San Francisco där det är 10 timmars väntetid, lagom för bron och Fisherman´s wharf. Alcatraz räcker att bara titta på från land och Sausalito kanske får vara, vi får se vad vi hinner. Hoppas den stora jordbävningen dröjer ett tag till…
Det kommer i alla fall att bli nöjesdelen av det hela innan vi tar nattflyget hem, ja till Köpenhamn och sedan är det en kort tur till Oslo: ”Om 10 minutter är vi på bakken”, sa piloten förra gången.
Ni som orkat läsa ända hit önskas en JÄTTETREVLIG PÅSK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0