Motsägelser och hästar hemma

Fredrik Reinfeldt vill inte se fler burkor i Sverige?! Varför inte? Han har förvisso gjort mycket bra för Sverige, men när han utan att tänka på framtida konsekvenser kom överens med MP om att öppna dörrarna för invandring cementerade han grunden till nutidens skrämda och sorgsna verklighet. Från 7 milj. har vi plötsligt blivit 10 milj. ”svenskar” med allt vad det innebär av rädsla, förskräckelse, höjda skatter och allt fattigare pensionärer. De ”högutbildade” som kom var ju inte ens läskunniga…
Inte blev det bättre av att han – när omvärlden rustade upp - tyckte att försvaret var ett särintresse. Han styrde också moderaterna med järnhand, på vänstervis. Den som opponerade sig var inte moderat längre. Jo, Anders Björck klarade av detta. Men så var han ju också landshövding.
Nya moderaterna blev ett mittenparti som omfattade alla, de fick också fick också väldigt många nya medlemmar, som egentligen inte innefattades i gamla moderaternas ideal med offentlig sparsamhet, lag och ordning samt ett starkt försvar. Det var väl dessa nya nymoderater som hoppade av när AKB kunde tänka sig att prata med SD, de enda som inte applåderat rekordinvandringen av muslimer. Annie Lööf vill ju ta emot 30 miljoner! Man pratar ju med kommunister, men de enda – i mina ögon med kloka åsikter – vägrar man prata med. Riktigt alla har väl kanske inte alla hästar hemma – men vem har det? Ulf Kristersson tillstår nu att SD var de enda som talade om problem med invandringen förra valrörelsen, men prata med dem? Nej! Det här är ju rena mobbningen. Skall inte våra politiker vara förebilder? Då skall de väl inte vara mobbare!
Jag börjar också alltmer tvivla på SVTs opartiskhet. Som att likt vänstern framhålla Ingvar Kamprad som nazist (för 70 år sedan!) och skattesmitare trots att han inte gjort något olagligt i Sverige som har världens högsta skatter. Det är så lågt att det liknar ingenting! Sveriges, ja kanske världens störste entreprenör, som börjat med två tomma händer och skapat IKEA som möblerat folkhemmet och gjort IKEA, de blågula färgerna och det genuint svenska känt över hela världen. Han gav också de anställda i Älmhult en rejäl julklapp på 13000 var.
Eller som när SVT inte tog med de delar av Trumps tal i Davos där Trump talade om och till USAs arbetande människor med sådan respekt och ödmjukhet(!) att en svensk politiker borde bli grön av avund. Man kunde ju höra hela talet på internet. Likaså nämns inte att de amerikanska börserna har gått upp 25 procent på ett år och att alla har ett arbete. Man märker det när man som svensk kommer till USA, de svenska kronorna- eller slottyn, räcker minsann inte långt numera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0