I julrosens tid

 

På kvällstidningens annons stod att Centerpartiets väljare höll med Annie Lööf om att välja Stefan Löfven. Jag blev litet förvånad, för de centerpartister jag känner är landsbygdsbor och tillhör inte Stureplansfalangen.

Kan det vara så att man gör som ledaren säger? Krav på ÖKAD invandring för att släppa fram Stefan Löfven som statsminister, låter ju inte präglat av något som helst bondförnuft precis.

Larmen om skjutningar, våldtäkter och otrygghet måste ju även ha nått politikerna. Problem inom sjukvård, skola och polis likaså, för att nu inte tala om pensionerna, som är bland Europas lägsta. Gamla människor har arbetat hela sitt liv får tillbringa sina sista år som hemlösa.

Marja i Myrom har varit på Stadsmissionen i Karlstad och hon vädjar nu om natthärbärgen för behövande. Hon samlade in pengar till ett vintertält och vintersovsäck till en man som blev överlycklig över att slippa frysa ihjäl.

Mer än 24 procent av ”svenskarna” är födda utomlands eller har föräldrar som är det. De har sin kultur med sig också, en kultur som i många fall klassas högre än svensk lag. Jag har en medförfattare från Sudan som verifierat detta. (”Halva Europa är islamistiskt, det kommer att bli hela”).

Man kan bara undra vad detta på sikt kommer att innebära för Sverige? Vad kommer detta att innebära för den jämlikhet vi i århundranden kämpat för? Som kvinna är man ju mindre värd bland islamister.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0