Varifrån kommer de?

Den odemokratiska massa som nu sägs hota kyrkovalet, lär bestå av rasister, nazister och fascister. VAR KOMMER ALLA DESSA FRÅN? Det kan väl inte vara så att det är vanliga socialdemokrater, moderater, centerpartister, liberaler och kristdemokrater som tröttnat på att regeringarna totalt har misslyckats med migrationspolitiken? ”Odemokratiska” massor, som respekterar budorden (1. Du skall inte ha några andra gudar vid sidan av mig) och vill ha kvar de kristna symbolerna, som vänster-biskopar nu nedmonterar?

Det sägs ju ”att Sverige aldrig varit tryggare” när vi inte vågar gå ut ensamma på kvällen, när det skjuts värre än i Chicago, bränns bilar, blåljuspersonal hotas och det måste finnas vakter på sjukhus? När sjuksköterskor hotas att våldtas och dödas när de tar hand om skottskadade och när Leif GW Persson föreslår insatsstyrkan i förorterna.

Omkring en femtedel av ”svenskarna”, två miljoner, är födda i ett islamistiskt land, eller är andra generationens flyktingar, med en annan kultur där religionen är överordnad lagen. Många sprider hat och hot mot alla som inte delar deras tro, de har flera fruar som får massor med barn, och kommer att ta över världen, som taxichauffören i Arizona sa. Eller som Fatemeh Khavari, talesperson för torgockupanterna sa: ”Vi kommer att sprida protesterna tills vi tagit över hela landet”. Min medförfattare, professor från Sudan sa: ”Halva Europa är islamistiskt, det skall bli hela”.

I detta läge skräms vi för nazisterna.

Jo, de finns. 159 stycken. Det är så många tidskriften Expo räknar till under 2015 i sitt senaste nummer. Då har man tagit med dem som just på olika sätt varit just aktiva, till exempel genom att gå på möten, men inte dem som till exempel bara dykt upp på till en demonstration, som i Almedalen.

Ändå skrivs det i Aftonbladet att ”de har stövlarna putsade” och så visar man bilder sedan andra världskriget. Allt medan det stora hotet mot judarna idag kommer främst från islamister. Israel är det ENDA demokratiska landet i mellanöstern. Ett land som har fått öknen att blomma och är värda all respekt.
Nu är det höst och läge att ta fram stövlarna. Om de ändå vore putsade…

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0