Att sopa trappor nerifrån och upp

Förra fredagen tillbringade jag med papper i Tegnerlunden, där både Strindberg och Astrid Lindgren finns avbildade. Många av Astrids berättelser har också anknytning till platsen. Astrid Lindgrens böcker tror jag faktiskt är mer spridda än bibeln. Trots detta är Strindbergs staty större, men han är ju man…
Män ja, män som tittar, tafsar och tar för sig kommit i ropet kan väl ingen ha undgått. Att Aftonbladsmannen själv hamnat i klistret får mig, skadeglad som jag tyvärr är, att dra på munnen.
Dock är jag rädd att hela debatten tar ljuset från det verkliga problemet, våldtäkter och gruppvåldtäkter. Ofta läggs de ner, det finns inga vittnen! Och hur lätt är det att bli trodd? Våldtäkter får unga flickor att ta sina liv och lämnar trauman för hela livet!
Inte får våldtäktsmännen något ordentligt straff heller. Icke svenskar skulle ju utvisas med detsamma och inte som nu, få stanna kvar för ”det är för osäkert i hemlandet”!
#Metoo sopar trapporna nerifrån och upp! Genom att föra samman gruppvåldtäkter och tafsande under samma kategori ”spär man ut” den ökande medvetenheten om att en allt större del av den stora våg av sexualbrott som drabbat vårt land kan hänföras till senare års invandrings- och flyktingpolitik. De utomnordiska gärningsmännens stora dominans inom den mycket grova sexualbrottsligheten blir plötsligt ett problem som kan knytas till ”alla” män, oavsett vart de kommer ifrån. Är det inte att sopa trappan nerifrån och upp, så vet jag inte!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tyvärr behöver man inte gå så jävla långt bort från Sveriges gränser för att hitta arslen som förgriper sej på oss kvinnor! Norskar finns!!!

Svar: Jaha, norrmän trodde jag var som vi svenskar. Men rötägg finns ju överallt.
Ingrid Fredriksson

2017-10-28 @ 23:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0