Allergier

Tänk det är likadant varje år. När det blir Tjugondedag Knut då blir jag plötsligt allergisk mot allt vad jul heter. Och tur är väl det… Nu skall bockarna, tomtarna, en- och granris väck, men Urpos fina björnar får vara kvar.
Det är tyvärr inte den enda allergin som drabbat mig. Jag är allergisk mot hot och hat också. En väninna blev hotad till livet för att hon vågade tala om på FB att hon inte ville ha någon moské i Karlstad. Tuff som hon var tog hon ryggsäcken och slog till förövarna. Men skall ett moskébygge ske under dödshot? Och skall man inte få säga vad man tycker?
Vårt land har varit kristet i 1000 år. Först var det under påven och sedan under kyrkan, något som numera upphört. Vår lagstiftning vilar dock på en grund av kristen etik. Kommer detta att fortsätta eller kommer helt andra värderingar att ta över?
Kan inte låta bli att återigen berätta vad en taxichaufför i Tuscon (Arizona) sa. Han var från Spanien, pensionerad journalist men körde taxi för då träffade han så många intressanta personer. Jag berättade att 1000 personer från 60 länder väntades till konferensen Science of Consciousness och det gladde honom, då skulle han träffa många intressanta människor.
Han hade skjutsat människor från alla religioner, själv var han katolik. Han berättade att han kört islamister och förklarat att han hedrar profeten Muhammed, men han tillber Jesus, som gjorde gott, botade sjuka och uppstod från de döda. Detta dugde inte åt islamisterna som skulle skära halsen av honom för att han inte tillbad Muhammed. Men Mohammed hade ju gift sig med småflickor, haft flera fruar som ägodelar och inte gjort något gott.
-De sprider bara hat mot alla som inte delar deras tro, och de har flera fruar och får massor med barn. Om 10 -20 år har de tagit över världen, det blir synd om våra barn och barnbarn, sa taxichauffören.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0