Sommar och sommarväder

Sommar och sommarväder har det äntligen blivit. Nu blommar johannesörten med sina gula blommor men jag skall inte plocka några i år. Annars kan man plocka fina blommor och slå sprit över och låta stå så blir det Hirkumpirkum. Läckert rött blir det, men inte speciellt gott… Det skall ju vara bra mot deppighet, men det lider jag inte av….
Måsarna kommer fortfarande och får frukost, nu får de gårdagens kattmat för katten tar allt sin egen mat nu, råttor och sorkungar smakar tydligen bättre än ICA:s burkmat.
Själv har jag inte gjort klart vad jag skulle göra till midsommar, men Gud skapade väl ingen brådska?
Jo förresten, min artikel i vetenskaplig har nu publicerats. Jag tackade Giuseppe Vitiello för hjälpen och fick ett stort Grattis tillbaka. Giuseppe känner ju Nobelpristagaren Luc Montagnier och tyckte jag skulle behålla min gamla titel ”Just Ordinary Water – a Necessity for All Forms of Life”. Och så fick det bli! Jag har också fått en massa gilla symboler från Deepak Chopra – roligt och en positiv hälsning från Amit Goswami, när jag tackade honom för hans medverkan i ”Aspects of Consciousness”.
Själv har jag som målsättning att vad som inte blev klart till midsommar i år skall bli klart till nästa midsommar. Vad tror ni om det?

Dear Ingrid Fredriksson,

We are pleased to inform you that your paper has been published, Please refer to the following information for detail:
PAPER_ID:19405882
PAPER_TITLE:Just Ordinary Water - A Necessity for All Forms of Life
ARTICLE_INFO: http://www.hrpub.org/journals/article_info.php?aid=3966
Download Info: http://www.hrpub.org/download/20160630/UJP2-19405882.pdf

if you need hard copies, please direct orders, payments and customer service inquiries to subscription department at [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0