Vinter men facket tar fighten

Facket har helt tagit över rubrikerna över de nyanlända svenskarnas nedtystade ”tafs-vanor”. Nu skriver varje blaska med självaktning drapor över Kommunal. Och detta med all rätt! För man trodde ju facken hade lärt sig någonting sedan Hans Eriksson och transport!
Man kunde ju inte i sin vildaste fantasi tro att Kommunal, med lågavlönande arbetare, drev lyxkrogar med porr och vin för 32000 kr flaskan för höjdarna. Höjden av omoral! Man måste ju leva som man lär om man skall ha någon som helst trovärdighet. Kommunal förbjuder porrfilmer men har egen porrklubb för höjdarna…
Var har de sin lojalitet? Ja, inte är det hos medlemmarna i alla fall! Så kommer då rapporterna om utrikesministerns bostad. När det gäller detta är jag väl den enda icke socialisten som försvarar Wallström. Jag skall förklara varför.
Margot kom inte in i landstinget i Värmland där hon suttit tidigare. Men vid regeringsbildningen senare blev hon kulturminister. Med kännedom om hur det går till politiken kunde jag inte annat än glädjas över detta. Detta hände innan Margots tid i Bryssel. Men Margot försökte alltid vara juste. Sedan har hon ju fått ersättningar som inte är av denna världen.
Men jag tror faktiskt att hon trodde att hon handlat rätt när hon på Pride festivalen tackade ja till bostaden från Kommunal, det är därför hon nu beskyller sin motståndare, Annelie Nordström, för lögn.
Sen är hon ju tyvärr en katastrof som utrikesminister. Hon måste ha fått en socialistisk och helt galen information. Det började ju rent käpprätt åt helsike. När svenska regeringen erkänner en "stat" som styrs av terrororganisationen Hamas, men kritiserar samtidigt Mellanösterns enda demokrati. För varje gång Margot skall förklara sig blir det än värre… Tacka katten för att hon är portad i Israel!
Naivt kanske med bostaden, men jag tror faktiskt att hon har handlat i god tro! Det skulle inte kännas bra att inte skriva detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0