Låga frekvenser

Remote Viewing, RV, förutsätter liksom Silva-metoden att vi arbetar med låga hjärnfrekvenser. Förutsättningen för att kunna utföra fjärrsyn är att kunna arbeta i rätt frekvens under en relativt lång period, 30 - 70 min. "Rätt frekvens" är för CRV, Cordinate eller Controled
Remote Viewing, Alfa-nivån 7-14 Hz. Det vill säga ett tillstånd av mycket avslappnad vakenhet. Men låt oss först titta litet närmar på den historiska och vetenskapliga bakgrunden till RV.
Metoden att definitionsmässigt lära sig se på avstånd oberoende av tid och rum och olika skydd utvecklades under sjuttiotalet i USA i Kalifornien vid Stanford Research Institut (SRI).
Den beskrives som en metod "att med mentala medel inhämta och beskriva information, som på grund av avstånd, skydd eller tid är oåtkomlig för normal förnimmelse". Begreppet Remote Viewing myntades av Ingo Swann tillsammans med doktorerna Gertrude Schmeidler, Karlis Osis och Janet Mitchell vid en sammankomst hos American Society for Psychial Research (ASPR) på Manhattan i New York den 8 december 1971.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0